Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Modul Incarcare cu Antena, Microfon, Mufa Casti, Mufa Incarcare Apple iPhone 5c (k)
Banda Flex Apple iPhone 5c

🚚 Comada Piesa:2 zile

41 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

95 Lei


Piesa:Modul Incarcare

Pret cu Montaj:95 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:41 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: k
COD: mbfb
Tip: Modul Incarcare
Brand: Apple
Nume: iPhone 5c
Categorie: Piesa - Mufa Incarcare, Modul, Charghing, Port, Flex, Banda, USB, Date, Conexiune
Nume: Banda Flex Apple iPhone 5c
Disponibilitate: 2021-07-02

Banda Flex Apple iPhone 5c


Piesa Modul Incarcare cu Antena, Microfon, Mufa Casti, Mufa Incarcare Apple iPhone 5c (k) din categoria Mufa Incarcare, Modul, Charghing, Port, Flex, Banda, USB, Date, Conexiune care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: iPhone Light, Low-cost iPhone, iPhone Lite, .
Banda Flex Apple iPhone 5c, Modul Incarcare cu Antena, Microfon, Mufa Casti, Mufa Incarcare Apple iPhone 5c, Banda Flex Apple iPhone 5c, iPhone Light, Low-cost iPhone, iPhone Lite (k) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Apple iPhone 5c


Descriere scurtă Apple iPhone 5c


🔍 Apple iPhone 5c cunoscut sub nume model ca iPhone Light, Low-cost iPhone, iPhone Lite, conceput și construit de Apple, într-o carcasa de înălțime 118.2 milimetri, lățime 62.2 milimetri, grosime 9.9 milimetri și o greutate de 144 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2160 pixeli și o diagonală de 106.68 milimetri cu o suprafață de 62.12% din mărime. Având putere de procesare de 1400 MHz oferit de un procesor Apple A6 APL0589 și video de Apple Swift ARMv7 oferit de PowerVR SGX543 MP3 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB , 16 GB , 32 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 megapixeli și cea de frontală de 1280 x 960 pixeli, 1.23 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul iOS 7.0.3, iOS 9 upgradabil.
Apple iPhone 5c vine echipat cu o baterie de 1510 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 10 ore , 600 minute , 0.4 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Folie Protectie pentru Apple iPhone 5c

Thin Skin Carbon

Folie Protectie Completa Spate iPhone 5c

Protectie Completa Spate

Thin Skin Glitter

Folie Protectie Completa Spate iPhone 5c

Protectie Completa Spate

Thin Skin

Folie Protectie Completa Spate iPhone 5c

Protectie Completa Spate

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran iPhone 5c

Protectie Ecran

Thin Clear

Folie Protectie Ecran iPhone 5c

Protectie Ecran

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran iPhone 5c

Protectie Ecran


Nota reparatii Apple iPhone 5c

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa modul incarcare cu antena microfon mufa casti si mufa incarcare apple iphone 5c iPhone 5c vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Apple, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere