Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display Original Huawei Honor Play (bw)
Ecran Original Huawei Honor PlayPiesa Originala

🚚 Comada Piesa:4 zile

413 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:5 Zile

453 Lei


Piesa:Display Original

Pret cu Montaj:453 Lei

Durata Service:2 Zile

Durata Curier:5 Zile

Pret Piesa:413 Lei

Livrare:4 Zile

Depozit: Cluj-Napoca

Service Reparatii GSM
ID: bw
COD: v7wn
Tip: Display Original
Brand: Huawei
Nume: Honor Play
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal, Piese Originale
Nume: Ecran Original Huawei Honor Play
Disponibilitate: 2022-05-24

Ecran Original Huawei Honor Play


Piesa Display Original Huawei Honor Play (bw) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal, Piese Originale care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: Honor Play.
Ecran Original Huawei Honor Play, Display Original Huawei Honor Play, Ecran Original Huawei Honor Play, (bw) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Huawei Honor Play

Nota reparatii Huawei Honor Play


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display original huawei honor play Honor Play vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Huawei, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere