Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display Oppo Reno3 Pro 5G (53)
Ecran OPPO Reno3 Pro 5G

🚚 Comada Piesa:4 zile

975 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:5 Zile

975 Lei


Piesa:Display

Pret cu Montaj:975 Lei

Durata Service:2 Zile

Durata Curier:5 Zile

Pret Piesa:975 Lei

Livrare:4 Zile

Depozit: Cluj-Napoca

Service Reparatii GSM
ID: 53
COD: v15el
Tip: Display
Brand: Oppo
Nume: Reno3 Pro 5G
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Ecran OPPO Reno3 Pro 5G
Disponibilitate: 2022-05-24

Ecran OPPO Reno3 Pro 5G


Piesa Display Oppo Reno3 Pro 5G (53) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: OPPO.
Ecran OPPO Reno3 Pro 5G, Display Oppo Reno3 Pro 5G, Ecran OPPO Reno3 Pro 5G, (53) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Oppo Reno3 Pro 5G

Nota reparatii Oppo Reno3 Pro 5G


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display oppo reno3 pro 5g Reno3 Pro 5G vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Oppo, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere