Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display cu Touchscreen, Rama Negru Allview Impera M (69)
Display Allview Impera M Cu Touchscreen Si Rama NegruStoc Zero

🛠️ Verificare Stoc :

Cerere.


Piesa:Display

Culoare:Negru

Stoc:FARA

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: 69
COD: mpva
Tip: Display
Brand: Allview
Nume: Impera M
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Display Allview Impera M Cu Touchscreen Si Rama Negru
Disponibilitate: 2021-07-02

Display Allview Impera M Cu Touchscreen Si Rama Negru


Piesa Display cu Touchscreen, Rama Negru Allview Impera M (69) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Display Allview Impera M Cu Touchscreen Si Rama Negru, Display cu Touchscreen, Rama Negru Allview Impera M, Display Allview Impera M Cu Touchscreen Si Rama Negru, (69) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Allview Impera M


Descriere scurtă Allview Impera M


🔍 Allview Impera M conceput și construit de Allview, într-o carcasa de înălțime 116.4 milimetri, lățime 67.6 milimetri, grosime 10.9 milimetri și o greutate de 120 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 1080 x 2340 pixeli și o diagonală de 101.6 milimetri cu o suprafață de 50.08% din mărime. Având putere de procesare de 1100 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon 200 MSM8212 și video de ARM Cortex-A53 oferit de Qualcomilimetri Adreno 302 ajutate de 512 MB RAM. Capacitate de stocare 4 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2592 x 1944 pixeli, 5.04 megapixeli și cea de frontală de 640 x 480 pixeli, 0.31 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Microsoft Windows Phone 8.1 upgradabil.
Allview Impera M vine echipat cu o baterie de 1420 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 6 ore si 30 minute, 6.5 ore , 390 minute , 0.3 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii Allview Impera M

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen si rama negru allview impera m Impera M vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Allview, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere