Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display cu Touchscreen, Rama CAT S42 (vz)
DISPLAY UNIT COMPLETE LCD-CAT-S42

🚚 Comada Piesa:18 zile

675 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:19 Zile

759 Lei


Piesa:Display

Pret cu Montaj:759 Lei

Durata Service:16 Zile

Durata Curier:19 Zile

Pret Piesa:675 Lei

Livrare:18 Zile

Depozit: Olanda

Service Reparatii GSM
ID: vz
COD: r3qoi2
Tip: Display
Brand: CAT
Nume: S42
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: DISPLAY UNIT COMPLETE LCD-CAT-S42
Disponibilitate: 2021-10-01

DISPLAY UNIT COMPLETE LCD-CAT-S42


Piesa Display cu Touchscreen, Rama CAT S42 (vz) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
DISPLAY UNIT COMPLETE LCD-CAT-S42, Display cu Touchscreen, Rama CAT S42, DISPLAY UNIT COMPLETE LCD-CAT-S42, (vz) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru CAT S42

Folie Protectie pentru CAT S42

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran S42

Protectie Ecran

Thin Clear

Folie Protectie Ecran S42

Protectie Ecran

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran S42

Protectie Ecran


Nota reparatii CAT S42

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen si rama cat s42 S42 vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat CAT, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere