lick

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Display cu TouchScreen, Rama Alb Apple iPhone 7 Alb (bw)
Service Reparatii GSM
ID: bw
COD: mxmb
Tip: Display
Brand: Apple
Nume: iPhone 7 Alb
Culoare: Alb
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume:
Disponibilitate: 2021-09-28


Piesa Display cu TouchScreen, Rama Alb Apple iPhone 7 Alb (bw) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: .
, Ecran i Phone 7 cu touchscreen Specificatii Culoare Alb Model compatibili Phone 7 Tip Display L C D  Dacฤƒ telefonul dvs. are probleme de afiศ™are a imaginii, un ecran tactil care nu rฤƒspunde, fisuri fizice sau zgârieturi pe geam, aceastฤƒ piesฤƒ este ceea ce aveศ›i nevoie. Perfect pentru înlocuirea ansamblului digital ศ™i a ecranului L C D vechi, deteriorat sau care nu funcศ›ioneazฤƒ Fiecare articol va fi verificat ศ™i în stare bunฤƒ înainte de expediere Va rugam sa montati acest produs doar in service -uri gsm de specialitate ..

Nota reparatii Apple iPhone 7 Alb

โ„น๏ธ Inainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen si rama alb apple iphone 7 alb iPhone 7 Alb va rugam verificati daca va puteti repara aparatul intr-un service autorizat Apple,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incercam sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatiii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparatii nu se executa nici in aceste service-uri autorizate, sau aii optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparatie, ALEGE POTRIVIT.
Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro ยฉ from 2021 Powered By @ QuickGSM ยฎ from 2016 - @ ClickGSM ยฎ from 2020 by Preda Catalin