Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display cu Touchscreen OnePlus 8 Pro (3h)
Ecran LCD Display Complet OnePlus 8 Pro fara ramaStoc Zero

🛠️ Verificare Stoc :

Cerere.


Piesa:Display

Stoc:FARA

Depozit: Central

Service Reparatii GSM
ID: 3h
COD: skgh
Tip: Display
Brand: OnePlus
Nume: 8 Pro
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Ecran LCD Display Complet OnePlus 8 Pro fara rama
Disponibilitate: 2021-01-10

Ecran LCD Display Complet OnePlus 8 Pro fara rama


Piesa Display cu Touchscreen OnePlus 8 Pro (3h) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: 8Pro, .
Ecran LCD Display Complet OnePlus 8 Pro fara rama, Display cu Touchscreen OnePlus 8 Pro, Ecran LCD Display Complet OnePlus 8 Pro fara rama, 8Pro (3h) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru OnePlus 8 Pro


Descriere scurtă OnePlus 8 Pro


🔍 OnePlus 8 Pro cunoscut sub nume model ca 8Pro, conceput și construit de OnePlus, într-o carcasa de înălțime 125 milimetri, lățime 64.6 milimetri, grosime 8.8 milimetri și o greutate de 115 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli și o diagonală de 101.6 milimetri cu o suprafață de 56.58% din mărime. Având putere de procesare de 1300 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6571 și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-400 MP1 ajutate de 256 MB RAM. Capacitate de stocare 128 GB , 256 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 8000 x 1200 pixeli, 9.6 megapixeli și cea de frontală de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.4 KitKat upgradabil.
OnePlus 8 Pro vine echipat cu o baterie de 1500 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii OnePlus 8 Pro

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen oneplus 8 pro 8 Pro vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat OnePlus, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere