Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display cu Touchscreen Negru Motorola Moto C (hc)
Stoc Zero

🛠️ Verificare Stoc :

Cerere.


Piesa:Display

Culoare:Negru

Stoc:FARA

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: hc
COD: mvs3
Tip: Display
Brand: Motorola
Nume: Moto C
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume:
Disponibilitate: 2021-07-02


Piesa Display cu Touchscreen Negru Motorola Moto C (hc) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: XT1750, .
, Display cu Touchscreen Negru Motorola Moto C, , XT1750 (hc) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Motorola Moto C


Descriere scurtă Motorola Moto C


🔍 Motorola Moto C cunoscut sub nume model ca XT1750, conceput și construit de Motorola, într-o carcasa de înălțime 145.5 milimetri, lățime 73.6 milimetri, grosime 9 milimetri și o greutate de 154 grame, cu un display IPS cu o rezoluție de 480 x 854 pixeli și o diagonală de 127 mm cu o suprafață de 64.54% din mărime. Având putere de procesare de 1300 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6580M și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-400 MP2 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2592 x 1944 pixeli, 5.04 Megapixeli și cea de frontală de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 MegaPixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 7.0 Nougat upgradabil.
Motorola Moto C vine echipat cu o baterie de 2350 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată 12 ore vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii Motorola Moto C

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen negru motorola moto c Moto C vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Motorola, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere