Click

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Display cu TouchScreen Negru Huawei Ascend Y560 (6f)
Piesa:Display

Culoare:Negru

Reparatie:108 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:69 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: 6f
COD: mpz2
Tip: Display
Brand: Huawei
Nume: Ascend Y560
Culoare: Negru
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Ecran Huawei Y560
Disponibilitate: 2021-02-07

Ecran Huawei Y560


Piesa Display cu TouchScreen Negru Huawei Ascend Y560 (6f) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Ecran Huawei Y560, Ecran Huawei  Y560 Specificatii Culoare Negru Model compatibil Huawei  Y560 Tip Display L C D  Dacฤƒ telefonul dvs. are probleme de afiศ™are a imaginii, un ecran tactil care nu rฤƒspunde, fisuri fizice sau zgârieturi pe geam, aceastฤƒ piesฤƒ este ceea ce aveศ›i nevoie. Perfect pentru înlocuirea ansamblului digital ศ™i a ecranului L C D vechi, deteriorat sau care nu funcศ›ioneazฤƒ Fiecare articol va fi verificat ศ™i în stare bunฤƒ înainte de expediere Va rugam sa montati acest produs doar in service -uri gsm de specialitate ..

Piese disponibile pentru Huawei Ascend Y560


Nota reparatii Huawei Ascend Y560

โ„น๏ธ Inainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen negru huawei ascend y560 Ascend Y560 va rugam verificati daca va puteti repara aparatul intr-un service autorizat Huawei,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incercam sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatiii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparatii nu se executa nici in aceste service-uri autorizate, sau aii optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparatie, ALEGE POTRIVIT.
Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro ยฉ from 2021 Powered By @ QuickGSM ยฎ from 2016 - @ ClickGSM ยฎ from 2020 by Preda Catalin