Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display cu Touchscreen Negru HTC U Play (he)
Ecran HTC U Play NegruStoc Zero

🛠️ Verificare Stoc :

Cerere.


Piesa:Display

Culoare:Negru

Stoc:FARA

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: he
COD: mvs8
Tip: Display
Brand: HTC
Nume: U Play
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Ecran HTC U Play Negru
Disponibilitate: 2021-07-02

Ecran HTC U Play Negru


Piesa Display cu Touchscreen Negru HTC U Play (he) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Ecran HTC U Play Negru, Display cu Touchscreen Negru HTC U Play, Ecran HTC U Play Negru, (he) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru HTC U Play


Descriere scurtă HTC U Play


🔍 HTC U Play conceput și construit de HTC, într-o carcasa de înălțime 138.7 milimetri, lățime 76.5 milimetri, grosime 8.8 milimetri și o greutate de 158 g, cu un display Super LCD cu o rezoluție de 720 x 1520 pixeli și o diagonală de 132.08 milimetri cu o suprafață de 63.81% din mărime. Având putere de procesare de 2100 MHz oferit de un procesor MediaTek Helio P10 (MT6755) și video de 4x 2.0 GHz ARM Cortex-A53, 4x 1.2 GHz ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-T860 MP2 ajutate de 3 GB , 4 GB RAM. Capacitate de stocare 32 GB , 64 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4608 x 3456 pixeli, 15.93 megapixeli și cea de frontală de 4864 x 3274 pixeli, 15.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 7.0 Nougat upgradabil.
HTC U Play vine echipat cu o baterie de 2800 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 15 ore si 12 minute, 15.2 ore , 912 minute , 0.6 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Folie Protectie pentru HTC U Play

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran U Play

Protectie Ecran

Thin Clear

Folie Protectie Ecran U Play

Protectie Ecran

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran U Play

Protectie Ecran

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran Frendly U Play

Protectie Ecran Frendly

Thin Clear

Folie Protectie Ecran Frendly U Play

Protectie Ecran Frendly

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran Frendly U Play

Protectie Ecran Frendly


Nota reparatii HTC U Play

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen negru htc u play U Play vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat HTC, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere