Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display cu Touchscreen HTC Desire 816w (12)
Ecran HTC Desire 816WStoc Zero

🛠️ Verificare Stoc :

Cerere.


Piesa:Display

Stoc:FARA

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: 12
COD: mewe
Tip: Display
Brand: HTC
Nume: Desire 816w
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Ecran HTC Desire 816W
Disponibilitate: 2021-07-02

Ecran HTC Desire 816W


Piesa Display cu Touchscreen HTC Desire 816w (12) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
Ecran HTC Desire 816W, Display cu Touchscreen HTC Desire 816w, Ecran HTC Desire 816W, (12) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Nota reparatii HTC Desire 816w


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen htc desire 816w Desire 816w vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat HTC, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere