Click

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Display cu TouchScreen HTC Desire 816w (12)
Piesa:Display

Reparatie:224 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:132 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: 12
COD: mewe
Tip: Display
Brand: HTC
Nume: Desire 816w
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Ecran HTC Desire 816W
Disponibilitate: 2021-02-07

Ecran HTC Desire 816W


Piesa Display cu TouchScreen HTC Desire 816w (12) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Ecran HTC Desire 816W, L C D Display Cu Touchscreen Si Geam  Ecran H T C Desire 816 W . Produs, calitativ . Pentru o functionare optima a telefonului dvs. va recomandam sa montati acest display doar in service-uri specializate Produsul nu este compatibil cu modelul 816 H . .

Piese disponibile pentru HTC Desire 816w


Nota reparatii HTC Desire 816w

ℹī¸ Inainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen htc desire 816w Desire 816w va rugam verificati daca va puteti repara aparatul intr-un service autorizat HTC,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incercam sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatiii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparatii nu se executa nici in aceste service-uri autorizate, sau aii optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparatie, ALEGE POTRIVIT.
Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro Š from 2021 Powered By @ QuickGSM Ž from 2016 - @ ClickGSM Ž from 2020 by Preda Catalin