Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display cu Touchscreen Auriu Gionee Marathon M5 Lite (ex)
Display Gionee Marathon M5 Lite GoldStoc Zero

🛠️ Verificare Stoc :

Cerere.


Piesa:Display

Culoare:Auriu

Stoc:FARA

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: ex
COD: mumz
Tip: Display
Brand: Gionee
Nume: Marathon M5 Lite
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Display Gionee Marathon M5 Lite Gold
Disponibilitate: 2021-02-07

Display Gionee Marathon M5 Lite Gold


Piesa Display cu Touchscreen Auriu Gionee Marathon M5 Lite (ex) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: Marathon M5L, .
Display Gionee Marathon M5 Lite Gold, Display cu Touchscreen Auriu Gionee Marathon M5 Lite, Display Gionee Marathon M5 Lite Gold, Marathon M5L (ex) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Descriere scurtă Gionee Marathon M5 Lite


🔍 Gionee Marathon M5 Lite cunoscut sub nume model ca Marathon M5L, conceput și construit de Gionee, într-o carcasa de înălțime 135.9 milimetri, lățime 73.4 milimetri, grosime 9.4 milimetri și o greutate de 198 grame, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o diagonală de 129.54 mm cu o suprafață de 63.16% din mărime. Având putere de procesare de 1400 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6750T și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-T720 MP1 ajutate de 3 GB RAM. Capacitate de stocare 32 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 Megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 MegaPixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Amigo 3.1 (Android 5.1 Lollipop) upgradabil.
Gionee Marathon M5 Lite vine echipat cu o baterie de 4500 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată 19 ore vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii Gionee Marathon M5 Lite


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen auriu gionee marathon m5 lite Marathon M5 Lite vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Gionee, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere