Click

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Display Allview MyMini Tab (yb)
Piesa:Display

Reparatie:181 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:133 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: yb
COD: m15mh
Tip: Display
Brand: Allview
Nume: MyMini Tab
Culoare:
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Display Allview MyMini Tab
Disponibilitate: 2021-02-07

Display Allview MyMini Tab


Piesa Display Allview MyMini Tab (yb) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Display Allview MyMini Tab, L C D Display Allview My Mini tab My Mini Tab Pentru o functionare optima a telefonului dvs., va recomandam sa montati acest produs doar in service -uri gsm de specialitate!* S C Magazin G S M S R L - resseler de piese Allview * Vrei sa fii partenerul nostru si sa ai cele mai mici preturi la piesele Allview? Trimite-ne un email pe vanzari@magazingsm.ro , iar noi te vom contacta pentru a discuta toate detaliile legate de incheierea parteneriatului*.

Piese disponibile pentru Allview MyMini Tab


Nota reparatii Allview MyMini Tab

ℹī¸ Inainte de a ne folosii serviciul de piesa display allview mymini tab MyMini Tab va rugam verificati daca va puteti repara aparatul intr-un service autorizat Allview,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incercam sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatiii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparatii nu se executa nici in aceste service-uri autorizate, sau aii optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparatie, ALEGE POTRIVIT.
Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro Š from 2021 Powered By @ QuickGSM Ž from 2016 - @ ClickGSM Ž from 2020 by Preda Catalin