Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Componenta Negru Altele (11m)
Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K Negru

🚚 Comada Piesa:2 zile

713 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.


Piesa:Componenta

Culoare:Negru

Livrare:3 Zile

Pret Piesa:713 Lei

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: 11m
COD: m17f4
Tip: Componenta
Brand: Altele
Nume:
Categorie: Piesa - Componente Auxiliare, interioare, de sustinere, piese
Nume: Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K Negru
Disponibilitate: 2021-07-02

Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K Negru


Piesa Componenta Negru Altele (11m) din categoria Componente Auxiliare, interioare, de sustinere, piese care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: .
Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K Negru, Componenta Negru Altele , Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K Negru, (11m) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Altele

Nota reparatii Altele


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa componenta negru altele vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Altele, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere