lick

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Componenta Negru Altele (11m)
Service Reparatii GSM
ID: 11m
COD: m17f4
Tip: Componenta
Brand: Altele
Nume:
Culoare: Negru
Categorie: Piesa - Componente Auxiliare, interioare, de sustinere, piese
Nume: Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K Negru
Disponibilitate: 2021-02-07

Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K Negru


Piesa Componenta Negru Altele (11m) din categoria Componente Auxiliare, interioare, de sustinere, piese care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: .
Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K Negru, Suport Stabilizare Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi M I 4 K Negru Asigura o inregistrare stabila a imaginii foto/video chiar si in miscare, in conditii meteo sau ambientale nefavorabile - Sistem de stabilizare 3 axe si 4 moduri de inregistrare: vertical, suspendat, lateral, in unghi; - Design ergonomic, robust si rezistent; - Material: aliaj aluminiu cu tehnologie C N C; - Capacitate baterie incorporata: 5000 m Ah, autonomie: pana la 8 ore de functionare continua; - Dimensiuni / greutate: 76.5 x 71 x 258 mm..

Piese disponibile pentru Altele


Nota reparatii Altele

ℹī¸ Inainte de a ne folosii serviciul de piesa componenta negru altele va rugam verificati daca va puteti repara aparatul intr-un service autorizat Altele,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incercam sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatiii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparatii nu se executa nici in aceste service-uri autorizate, sau aii optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparatie, ALEGE POTRIVIT.
Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro Š from 2021 Powered By @ QuickGSM Ž from 2016 - @ ClickGSM Ž from 2020 by Preda Catalin