Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Componenta Microsoft Xbox One S (1p79)
Wireless Controller (White)

🚚 Comada Piesa:8 zile

538 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.


Piesa:Componenta

Livrare:8 Zile

Pret Piesa:538 Lei

Depozit: International

Service Reparatii GSM
ID: 1p79
COD: fo576
Tip: Componenta
Brand: Microsoft
Nume: Xbox One S
Categorie: Piesa - Componente Auxiliare, interioare, de sustinere, piese
Nume: Wireless Controller (White)
Disponibilitate: 2022-11-22

Wireless Controller (White)


Piesa Componenta Microsoft Xbox One S (1p79) din categoria Componente Auxiliare, interioare, de sustinere, piese care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Wireless Controller (White) , Componenta Microsoft Xbox One S, Wireless Controller (White) , (1p79) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Microsoft Xbox One S

Nota reparatii Microsoft Xbox One S


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa componenta microsoft xbox one s Xbox One S vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Microsoft, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere