Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Cititor Sim Sony Xperia (1e)
Cititor Sim Sony ST26a

🚚 Comada Piesa:2 zile

28 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.


Piesa:Cititor Sim

Livrare:3 Zile

Pret Piesa:28 Lei

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: 1e
COD: mfv2
Tip: Cititor Sim
Brand: Sony
Nume: Xperia
Categorie: Piesa - Cititor Card, Sim, Conector, Lamele
Nume: Cititor Sim Sony ST26a
Disponibilitate: 2021-02-07

Cititor Sim Sony ST26a


Piesa Cititor Sim Sony Xperia (1e) din categoria Cititor Card, Sim, Conector, Lamele care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
Cititor Sim Sony ST26a, Cititor Sim Sony Xperia, Cititor Sim Sony ST26a, (1e) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Sony Xperia

Nota reparatii Sony Xperia


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa cititor sim sony xperia Xperia vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Sony, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere