Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Butoane Volum Alb Allview A4 You (s6)
Buton Volum Allview A4 You Alb

🚚 Comada Piesa:2 zile

35 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

71 Lei


Piesa:Butoane Volum

Culoare:Alb

Pret cu Montaj:71 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:35 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: s6
COD: m13q0
Tip: Butoane Volum
Brand: Allview
Nume: A4 You
Categorie: Piesa - Folie, Banda, Flex, Modul, Reglaj Volum interior
Nume: Buton Volum Allview A4 You Alb
Disponibilitate: 2021-07-02

Buton Volum Allview A4 You Alb


Piesa Butoane Volum Alb Allview A4 You (s6) din categoria Folie, Banda, Flex, Modul, Reglaj Volum interior care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Buton Volum Allview A4 You Alb, Butoane Volum Alb Allview A4 You, Buton Volum Allview A4 You Alb, (s6) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Allview A4 You

Nota reparatii Allview A4 You


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa butoane volum alb allview a4 you A4 You vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Allview, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere