lick

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Baterie Motorola Moto X2 (o2)
Service Reparatii GSM
ID: o2
COD: mxx0
Tip: Baterie
Brand: Motorola
Nume: Moto X2
Categorie: Piesa - Baterie, Acumulator incorporat
Nume: Acumulator Motorola Moto X2 EY30
Disponibilitate: 2021-02-07

Acumulator Motorola Moto X2 EY30


Piesa Baterie Motorola Moto X2 (o2) din categoria Baterie, Acumulator incorporat care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Acumulator Motorola Moto X2 EY30, Acumulator Baterie Motorola Moto X2 E Y30a Acumulator tip Li-polymer, Capacitate 2300m Ah, 3.8 V Pentru o functionare optima a telefonului dvs., va recomandam sa montati acest produs doar in service -uri gsm de specialitate!.

Piese disponibile pentru Motorola Moto X2


Nota reparatii Motorola Moto X2

ℹī¸ Inainte de a ne folosii serviciul de piesa baterie motorola moto x2 Moto X2 va rugam verificati daca va puteti repara aparatul intr-un service autorizat Motorola,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incercam sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatiii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparatii nu se executa nici in aceste service-uri autorizate, sau aii optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparatie, ALEGE POTRIVIT.
Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro Š from 2021 Powered By @ QuickGSM Ž from 2016 - @ ClickGSM Ž from 2020 by Preda Catalin