lick

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Baterie Motorola Droid RAZR Mini M (o8)
Service Reparatii GSM
ID: o8
COD: mxxp
Tip: Baterie
Brand: Motorola
Nume: Droid RAZR Mini M
Categorie: Piesa - Baterie, Acumulator incorporat
Nume:
Disponibilitate: 2021-02-07


Piesa Baterie Motorola Droid RAZR Mini M (o8) din categoria Baterie, Acumulator incorporat care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
, Acumulator Baterie Motorola Droid RAZR Mini M XT902 XT905, XT907, XT890, XT1030, XT980, MXT901 EG30aCompatibil cu: Motorola Droid RAZR Mini M XT902, XT905, XT907, XT890, XT1030, XT980, MXT901.Acumulator tip Li-polymer, Capacitate 2000mAh, 3.8VPentru o functionare optima a telefonului dvs., va recomandam sa montati acest produs doar in service -uri gsm de specialitate!.

Nota reparatii Motorola Droid RAZR Mini M

ℹī¸ Inainte de a ne folosii serviciul de piesa baterie motorola droid razr mini m Droid RAZR Mini M va rugam verificati daca va puteti repara aparatul intr-un service autorizat Motorola,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incercam sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatiii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparatii nu se executa nici in aceste service-uri autorizate, sau aii optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparatie, ALEGE POTRIVIT.
Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro Š from 2021 Powered By @ QuickGSM Ž from 2016 - @ ClickGSM Ž from 2020 by Preda Catalin