Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Acumulator Nokia (fr)
Acumulator Nokia Lumia 720

🚚 Comada Piesa:2 zile

49 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.


Piesa:Acumulator

Livrare:3 Zile

Pret Piesa:49 Lei

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: fr
COD: mwxd
Tip: Acumulator
Brand: Nokia
Nume:
Categorie: Piesa - Acumulator, Baterie detasabila
Nume: Acumulator Nokia Lumia 720
Disponibilitate: 2021-01-10

Acumulator Nokia Lumia 720


Piesa Acumulator Nokia (fr) din categoria Acumulator, Baterie detasabila care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: .
Acumulator Nokia Lumia 720, Acumulator Nokia , Acumulator Nokia Lumia 720, (fr) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Nokia

Nota reparatii Nokia


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa acumulator nokia vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Nokia, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere