🚚 #Cerere Curier


Locatie | ClickGSM | Punct GSM | Icover


In Punctele ServiceGSM NU SE REPARA PE LOC! Durata reparatie de minim 2 zile!

Aici ne Gasesti

Strada Traian, Nr. 103,
Magazinul iCover,
Sector 3, Judetul: Bucuresti


Program Lucru: Magazin

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis


Detalii Contact

Mobil: 0727 426 837

Fix: 0311 311 624

Email: office@icover.ro


REPARATII PRIN PUNCT

 Vino cu aparatul in punctul iCover de la Hala Traian unde ti se va face o fisa de service si il vei lasa acolo. Aparatul dvs va fi trimis in service-ul principal se va constata defectu, se va repara si se va trimite inapoi in punctul unde l-ati lasat. Durata de reparare este mai mare datorita Curieratului intre service si Punctul unde ati lasat Aparatul.

Ce reprezinta aceste puncte:
Aici se pot lasa aparatele dvs defecte pentru a nu va deplasa catre serviceul principal, dupa ce sunt lasate ele ajung prin curierat la serviceul principal unde li se vor face constatatare iar daca aparatul prezinta alceva inafara celor declarate ve-ti fi sunati de catre tehnicienii nostri sa vi se comunice costul si timpul de reparatie.


DESPRE iCover

 iCover de la Hala Traian este partener QuickGSM unde iti poti repara aparatul defect prin serviciul QuickGSM. Acest parteneriat aduce mai aproape de tine serviciile lor plus serviciile si produsele noaste.

Devino si tu partener QuickGSM:
Ai un magazin de accesorii, amanet, sau orice fel de afacere si vrei sa ai un castig in plus nu ezita sa ne contactezi, acest parteneriat aduce un procent din profitul reparatiilor efectuate o buna reclama online si reduceri pentru reparatii, un sistem informatic usor de accesat si folosit si multe alte avantaje. Devino partener.


Unde ne aflam

Punct

Otopeni
Magazin Partener T

Punct

Auchan Vitan
Magazin Partener T

Punct

Hala Traian
Magazin Icover

Punct

Buftea
Magazin Partener T

Punct

Domino Bucuresti
Magazin Partener T

Service-ul Central

Piata Norilor
Zona Tineretului Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.

 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.

 Fara acordul tau vizita ta nu este monotorizata in nici un fel. Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.


Accepta