Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Inlocuire TouchScreen Negru LG Optimus G (vo) | 129 lei


Vrei să repari in service fara avans?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău LG Optimus G și fi gata in o zi lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in o zi lucrătoare, pentru intervenție.

Vrei să repari prin Curier?

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire cu montaj TouchScreen în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în o zi lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Repara in service cu avans durata 2h-1zi!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire TouchScreen pentru LG Optimus G. Duarata maxima este de 2-3h in 98% din cazuri, dar se poate sa dureze si 1 zi, depinde de tipul interventiei.

Detalii Reparație TouchScreen LG Optimus G
Pret Cu Montaj 129 lei Service GSM LG Optimus G
Durată o zi
DepozitPartener
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii TouchScreen LG Optimus G

Pret Piesă 64 lei
Tip Piesă TouchScreen
CalitateAftermarket, Compatibila (*)
CuloareNegru
ContinutSticla
Categorie TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam
Nume furnizor Touchscreen LG Optimus G L90 D415 D405 Negru
Descriere Touchscreen Digitizer Cu Geam Sticla L G Optimus G L90 D415 D405 Negru Black

Descriere scurtă LG Optimus G


🔍 LG Optimus G LG-E973%2C+E973%2C+LG-E975%2C+E975%2C+LG-E871%2C+E871%2C+LG-F180%2C+F180 conceput și construit de LG , într-o carcasă de înălțime 131.9 milimetri, lățime 68.9 milimetri, grosime 8.5 milimetri și o greutate de 145 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 768 x 1280 pixeli și o diagonală de 119.38 milimetri cu o suprafață de 69.41% din mărime. Având putere de procesare de 1500 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon S4 Pro APQ8064 și video de Krait 200 oferit de Qualcomilimetri Adreno 320 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 32 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4208 x 3120 pixeli, 13.13 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, Android 4.1.2 Jelly Bean, Android 4.4.2 KitKat upgradabil.
LG Optimus G vine echipat cu o baterie de 2100 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 13 ore , 780 minute , 0.5 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru LG Optimus G LG-E973%2C+E973%2C+LG-E975%2C+E975%2C+LG-E871%2C+E871%2C+LG-F180%2C+F180. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău LG Optimus G și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii LG Optimus G


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. LG Optimus G, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat LG. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL