#cererecurier

Detalii Inlocuire Sticla cu TouchScreem Odys Study Tab (1sqr) | ClickGSM


Pagina Duplicata, creata automat de sistem in cazul unei defectiuni, puteti continua de aici vizita ta pe site, mulțumim.

Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Odys Study Tab și fi gata in 1-2 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 1-2 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Vrei să repari prin curier?

Adauda Piesa cu montaj in Cos:
- finalizeaza comanda si in 1-2 zile vom ridica de la tine Odys Study Tab pentru inlocuire Sticla, il vom repara si retuna in 1-2 zile lucrătoare (impachetati in cutie de carton!!).

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Sticla pentru Odys Study Tab.

Detalii Reparație Sticla Odys Study Tab
Pret Cu Montaj Cerere Oferta Service GSM Odys Study Tab
Durată 1-2 zile
DepozitPartener
Durată cu rezervare 1-2 zile
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Sticla Odys Study Tab

Pret Piesă 76 lei
Tip Piesă Sticla
ContinutTouchScreem
Categorie Sticla, Geam, Fata, Touchscreen, Componente Refurbishare
Nume furnizor Touchscreen Digitizer Odys Study Tab Geam Sticla Tableta
Descriere Touchscreen Digitizer Odys Study Tab Geam Sticla Tableta
*Acest tip de reparatie este facut intr-un laborator special, de aceia nu prezinta nici un risc asupra displayului Odys Study Tab, de aceia si timpul de executie, vrem ca reparatia sa iasa cat mai bine, pentru a nu avea probleme de garantie si drumuri inutile inapoi, acest proces nu trebuie grabit, pentru alte nelamuriri va rugam sa ne contactati. 0721 105 333.

Nota reparatii Odys Study Tab


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de inlocuire Sticla vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Odys, Service GSM prețuri reparatii Odys Study Tab. Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie vă întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.

Contact
2
Mesaje

Cerere

Locatie


clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL