#cererecurier

Detalii Inlocuire Sticla cu TouchScreem Odys Leos Quad 10 Pro (1sqs) | ClickGSM


Pagina Duplicata, creata automat de sistem in cazul unei defectiuni, puteti continua de aici vizita ta pe site, mulțumim.

Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Odys Leos Quad 10 Pro și fi gata in 1-2 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 1-2 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 1-2 zile, reparat și returnat în 1-2 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Sticla pentru Odys Leos Quad 10 Pro.

Detalii Reparație Sticla Odys Leos Quad 10 Pro
Pret Cu Montaj Cerere Oferta Service GSM Odys Leos Quad 10 Pro
Durată 1-2 zile
DepozitPartener
Durată cu rezervare 1-2 zile
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Sticla Odys Leos Quad 10 Pro

Pret Piesă 126 lei
Tip Piesă Sticla
ContinutTouchScreem
Categorie Sticla, Geam, Fata, Touchscreen, Componente Refurbishare
Nume furnizor Touchscreen Digitizer Odys Leos Quad 10 Pro Geam Sticla Tableta
Descriere Touchscreen Digitizer Odys Leos Quad 10 Pro Geam Sticla Tableta
*Acest tip de reparatie este facut intr-un laborator special, de aceia nu prezinta nici un risc asupra displayului Odys Leos Quad 10 Pro, de aceia si timpul de executie, vrem ca reparatia sa iasa cat mai bine, pentru a nu avea probleme de garantie si drumuri inutile inapoi, acest proces nu trebuie grabit, pentru alte nelamuriri va rugam sa ne contactati. 0721 105 333.

Nota reparatii Odys Leos Quad 10 Pro


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Odys Leos Quad 10 Pro, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Odys. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

Contact
2
Mesaje

Cerere

Locatie


clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL