Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.
Toate comenzile se vor procesa de Luni 06.12.2023, multumim.

Inlocuire Display Original Oppo Reno10 Pro (32pm) | 1449 lei


Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Oppo Reno10 Pro și fi gata in 2 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 2 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în 2 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Display Original pentru Oppo Reno10 Pro.

Detalii Reparație Display Original Oppo Reno10 Pro
Pret Cu Montaj 1449 lei Service GSM Oppo Reno10 Pro
Durată 2 zile
DepozitCluj-Napoca
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Display Original Oppo Reno10 Pro

Pret Piesă 1320 lei
Tip Piesă Display Original
CalitateOriginala (*)
Categorie Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal, Piese Originale
Nume furnizor Ecran Original Oppo Reno 10 Pro
Descriere Ecrane, Ecran Original Oppo Reno 10 Pro
Folie Protectie Oppo Reno10 Pro

Descriere scurtă Oppo Reno10 Pro


🔍 Oppo Reno10 Pro Reno 10 Pro, PHV110 conceput și construit de Oppo , într-o carcasă de înălțime 143.5 milimetri, lățime 69.4 milimetri, grosime 7 milimetri și o greutate de 186 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2246 pixeli și o diagonală de 127 milimetri cu o suprafață de 63.46 % din mărime. Având putere de procesare de 1300 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6735A și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-G610 MC6 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 megapixeli și cea de frontală de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul ColorOS 13.1 (Android 13) upgradabil.
Oppo Reno10 Pro vine echipat cu o baterie de 2700 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată 11 ore , 660 minute , 0.5 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Oppo Reno10 Pro Reno 10 Pro, PHV110. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Oppo Reno10 Pro și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Oppo Reno10 Pro


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Oppo Reno10 Pro, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Oppo. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL