Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Inlocuire Display Google Pixel 7 Pro (2wpq) | 2359 lei


Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Google Pixel 7 Pro și fi gata in 35 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 35 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în 35 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Display pentru Google Pixel 7 Pro.

Detalii Reparație Display Google Pixel 7 Pro
Pret Cu Montaj 2359 lei Service GSM Google Pixel 7 Pro
Durată 35 zile
DepozitChina
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile

* Am mai schimbat Display pentru Google Pixel 7 Pro in service de 4 ori.

Array


Detalii Display Google Pixel 7 Pro

Pret Piesă 2359 lei
Tip Piesă Display
Categorie Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume furnizor Original LTPO AMOLED LCD Screen
Descriere Original LTPO AMOLED LCD Screen Google Pixel 7 Pro GP4BC, GE2AE with Digitizer Full Assembly
Folie Protectie Google Pixel 7 Pro

Descriere scurtă Google Pixel 7 Pro


🔍 Google Pixel 7 Pro GE2AE, GP4BC conceput și construit de Google , într-o carcasă de înălțime 162.9 milimetri, lățime 191 milimetri, grosime 9.5 milimetri și o greutate de 212 g, cu un display AMOLED cu o rezoluție de 1440 x 3120 pixeli și o diagonală de 170.43 milimetri cu o suprafață de 35.64% din mărime. Având putere de procesare de 1000 MHz oferit de un procesor Google Tensor G2 și video de ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-T720 MP2 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 50 megapixeli și cea de frontală de 640 x 480 pixeli, 0.31 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.1 Lollipop upgradabil.
Google Pixel 7 Pro vine echipat cu o baterie de 2600 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Google Pixel 7 Pro GE2AE, GP4BC. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Google Pixel 7 Pro și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Google Pixel 7 Pro


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Google Pixel 7 Pro, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Google. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL