#cererecurier

Detalii Inlocuire Display cu TouchScreen Negru BlackBerry DTEK50 (b7) | 299 lei


Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău BlackBerry DTEK50 și fi gata in o zi lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in o zi lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 1-2 zile, reparat și returnat în o zi lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Display pentru BlackBerry DTEK50.

Detalii Reparație Display BlackBerry DTEK50
Pret Cu Montaj 299 lei Service GSM BlackBerry DTEK50
Durată o zi
DepozitPartener
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Display BlackBerry DTEK50

Pret Piesă 223 lei
Tip Piesă Display
CalitateAftermarket (*)
CuloareNegru
ContinutTouchScreen
Categorie Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume furnizor Ecran BlackBerry DTEK50 Negru
Descriere L C D Display Cu Touchscreen/ Digitizer si Geam  Ecran Black Berry D T E K50 / B Lack Berry Neon Va recomandam sa montati acest produs doar in service-uri gsm de specialitate .
Folie Protectie Blackberry DTEK50
Folie Protectie Ecran
Folie Protectie Ecran Anti Blue Light Blackberry DTEK50

Nume:Anti Blue Light

Culoare:Transparent

Livrare:3 Zile

Pret:35 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Ecran
Folie Protectie Ecran High Transparency Blackberry DTEK50

Nume:High Transparency

Culoare:Transparent

Livrare:3 Zile

Pret:25 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Ecran
Folie Protectie Ecran Super Strong Blackberry DTEK50

Nume:Super Strong

Culoare:Transparent

Livrare:3 Zile

Pret:30 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Ecran
Folie Protectie Ecran UV Silicon Blackberry DTEK50

Nume:UV Silicon

Culoare:Transparent

Montaj:in Magazin

Pret:50 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Spate
Folie Protectie Spate Skin High Blackberry DTEK50

Nume:Skin High

Culoare:Transparent

Livrare:3 Zile

Pret:25 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Spate
Folie Protectie Spate Skin Strong Blackberry DTEK50

Nume:Skin Strong

Culoare:Transparent

Livrare:3 Zile

Pret:30 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Spate
Folie Protectie Spate Skin Carbon Blackberry DTEK50

Nume:Skin Carbon

Culoare:Carbon

Livrare:3 Zile

Pret:30 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Spate
Folie Protectie Spate Skin Glitter Blackberry DTEK50

Nume:Skin Glitter

Culoare:Verde

Livrare:3 Zile

Pret:25 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Spate
Folie Protectie Spate Skin Matte Blackberry DTEK50

Nume:Skin Matte

Culoare:Mat transparent

Livrare:3 Zile

Pret:30 Lei

Blackberry DTEK50

Folie Protectie Spate
Folie Protectie Spate UV Silicon Blackberry DTEK50

Nume:UV Silicon

Culoare:Transparent

Montaj:in Magazin

Pret:50 Lei

Blackberry DTEK50


Descriere scurtă BlackBerry DTEK50


🔍 BlackBerry DTEK50 RJE181LW conceput și construit de BlackBerry , într-o carcasă de înălțime 139.7 milimetri, lățime 76.1 milimetri, grosime 8.1 milimetri și o greutate de 147 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 720 x 1520 pixeli și o diagonală de 132.08 milimetri cu o suprafață de 63.69% din mărime. Având putere de procesare de 1600 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon 625 MSM8953 și video de 4x 1.5 GHz ARM Cortex-A53, 4x 1.2 GHz ARM Cortex-A53 oferit de Qualcomilimetri Adreno 405 ajutate de 3 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 megapixeli și cea de frontală de 3520 x 2270 pixeli, 7.99 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 6.0.1 Marshmallow upgradabil.
BlackBerry DTEK50 vine echipat cu o baterie de 3160 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 17 ore , 1020 minute , 0.7 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Blackberry DTEK50 RJE181LW. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Blackberry DTEK50 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil.

Nota reparatii Blackberry DTEK50


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Blackberry DTEK50, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Blackberry. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

Contact
2
Mesaje

Cerere

Locatie


clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL