Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Inlocuire Conector Placa Samsung Galaxy Tab S7 FE (16u8) | Cere O Oferta


❌ Reparatie Indisponibila! Detalii : 0769 002 003 (lipsa piese, lipsa aparatura, piesa interschimbabila).

Vrei să repari in service fara avans?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Samsung Galaxy Tab S7 FE și fi gata in 4 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 4 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Vrei să repari prin Curier?

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire cu montaj Conector Placa în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în 4 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Repara in service cu avans durata 2h-1zi!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Conector Placa pentru Samsung Galaxy Tab S7 FE. Duarata maxima este de 2-3h in 98% din cazuri, dar se poate sa dureze si 1 zi, depinde de tipul interventiei.

Detalii Reparație Conector Placa Samsung Galaxy Tab S7 FE
Pret Cu Montaj Cerere Oferta Service GSM Samsung Galaxy Tab S7 FE
Durată 4 zile
DepozitGermania
Durată cu rezervare 4 zile
RiscReparatie (*)
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Conector Placa Samsung Galaxy Tab S7 FE

Pret Piesă 54 lei
Tip Piesă Conector Placa
CalitateOriginala (*)
Categorie Componente electronice de legatura și conexiune, Soclu
Nume furnizor CONNECTOR-COAXIAL;MCX,JACK,6GHZ,50OHM,-
Descriere COAX-Mama Samsung Galaxy Tab S7 FE
Piesa:originala
Tip ambalaj: Oferit de producator
CONNECTOR-COAXIAL;MCX,JACK,6GHZ,50OHM,-

Descriere scurtă Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi Fi


🔍 Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi Fi Galaxy+Tab+S7+Fan+Edition+Wi-Fi%2C+SM-T730%2C+SM-T733%2C+SM-T736B%2C+SM-T735 conceput și construit de Samsung , într-o carcasă de înălțime 125 milimetri, lățime 65 milimetri, grosime 10.2 milimetri și o greutate de 113 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli și o diagonală de 314.96 milimetri cu o suprafață de 523.38% din mărime. Având putere de procesare de 1200 MHz oferit de un procesor Spreadtrum SC7715 și video de 1x 2.4 GHz ARM Cortex-A78, 3x 2.4 GHz Cortex-A78, 4x 1.8 GHz Cortex-A55 (Kryo 670) oferit de ARM Mali-400 MP1 ajutate de 4 GB , 6 GB RAM. Capacitate de stocare 4 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2048 x 1536 pixeli, 3.15 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.4.2 KitKat upgradabil.
Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi Fi vine echipat cu o baterie de 1400 miliamperi Li-Ion care are o durată de viată 18 ore , 1080 minute , 0.8 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Samsung Galaxy Tab S7 FE Galaxy+Tab+S7+Fan+Edition+Wi-Fi%2C+SM-T730%2C+SM-T733%2C+SM-T736B%2C+SM-T735. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Samsung Galaxy Tab S7 FE și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Samsung Galaxy Tab S7 FE


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Samsung Galaxy Tab S7 FE, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Samsung. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL