#cererecurier

Detalii Inlocuire Baterie Realme 7 (27w2) | 179 lei


Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Realme 7 și fi gata in o zi lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in o zi lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 1-2 zile, reparat și returnat în o zi lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Baterie pentru Realme 7.

Detalii Reparație Baterie Realme 7
Pret Cu Montaj 179 lei Service GSM Realme 7
Durată o zi
DepozitCentral
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Baterie Realme 7

Pret Piesă 125 lei
Tip Piesă Baterie
Categorie Baterie, Acumulator incorporat
Nume furnizor Acumulator Realme 7, BLP807
Descriere Acumulator Realme 7, (RMX2155), BLP807
Produs nou
Tip ambalaj: Cutie carton

Descriere scurtă Realme 7


🔍 Realme 7 RMX2151 conceput și construit de Realme , într-o carcasă de înălțime 162.3 milimetri, lățime 75.4 milimetri, grosime 8.6 milimetri și o greutate de 155 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 960 pixeli și o diagonală de 127 milimetri cu o suprafață de 65.66% din mărime. Având putere de procesare de 2050 MHz oferit de un procesor MediaTek Helio G95 și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-400 MP2 ajutate de 6 GB , 8 GB RAM. Capacitate de stocare 64 GB , 128 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 9280 x 1944 pixeli, 18.04 megapixeli și cea de frontală de 1600 x 3120 pixeli, 4.99 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 10 upgradabil.
Realme 7 vine echipat cu o baterie de 5000 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 13 ore , 780 minute , 0.5 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Realme 7 RMX2151. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Realme 7 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil.

Nota reparatii Realme 7


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Realme 7, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Realme. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

Contact
2
Mesaje

Cerere

Locatie


clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL