#cererecurier

Detalii Inlocuire Baterie Motorola Moto E20 (27vx) | 159 lei


Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Motorola Moto E20 și fi gata in o zi lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in o zi lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 1-2 zile, reparat și returnat în o zi lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Baterie pentru Motorola Moto E20.

Detalii Reparație Baterie Motorola Moto E20
Pret Cu Montaj 159 lei Service GSM Motorola Moto E20
Durată o zi
DepozitCentral
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Baterie Motorola Moto E20

Pret Piesă 111 lei
Tip Piesă Baterie
Categorie Baterie, Acumulator incorporat
Nume furnizor Acumulator Motorola Moto E20, NT40
Descriere Acumulator Motorola Moto E20, (XT2155), NT40, 4000mAh
Produs nou
Tip ambalaj: Cutie carton

Descriere scurtă Motorola Moto E20


🔍 Motorola Moto E20 conceput și construit de Motorola , într-o carcasă de înălțime 164 milimetri, lățime 75.6 milimetri, grosime 9.8 milimetri și o greutate de 131 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1024 x 1600 pixeli și o diagonală de 177.8 milimetri cu o suprafață de 116.14% din mărime. Având putere de procesare de 1000 MHz oferit de un procesor Intel Atom x3-C3230 și video de 2x 1.6 GHz ARM Cortex-A75, 6x 1.4 GHz ARM Cortex-A55 oferit de ARM Mali-450 MP4 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 480 pixeli, 1.23 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.1 Lollipop upgradabil.
Motorola Moto E20 vine echipat cu o baterie de 2800 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 8 ore , 480 minute , 0.3 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Motorola Moto E20 . Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Motorola Moto E20 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil.

Nota reparatii Motorola Moto E20


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Motorola Moto E20, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Motorola. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

Contact
2
Mesaje

Cerere

Locatie


clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL