#cererecurier

Detalii Inlocuire Adeziv Sony Xperia Pro I (1sqk) | ClickGSM


Pagina Duplicata, creata automat de sistem in cazul unei defectiuni, puteti continua de aici vizita ta pe site, mulțumim.

Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Sony Xperia Pro I și fi gata in 60 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 60 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Vrei să repari prin curier?

Adauda Piesa cu montaj in Cos:
- finalizeaza comanda si in 1-2 zile vom ridica de la tine Sony Xperia Pro I pentru inlocuire Adeziv, il vom repara si retuna in 60 zile lucrătoare (impachetati in cutie de carton!!).

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Adeziv pentru Sony Xperia Pro I.

Detalii Reparație Adeziv Sony Xperia Pro I
Pret Cu Montaj Cerere Oferta Service GSM Sony Xperia Pro I
Durată 60 zile
DepozitGermania
Durată cu rezervare 1-2 zile
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Adeziv Sony Xperia Pro I

Pret Piesă 47 lei
Tip Piesă Adeziv
Categorie Adeziv, Scotch, Autoadeziv, Aglutinant, Dubluadeziv
Nume furnizor ADHESIVE BATTERY REAR (XQ-BE42, XQ-BE52, XQ-BE62, XQ-BE72)
Descriere Folie/Banda adeziva Sony Xperia Pro I
Producator: SONY
Piesa: aftermarket
Tip ambalaj: folie plastic
ADHESIVE BATTERY REAR (XQ-BE42, XQ-BE52, XQ-BE62, XQ-BE72)

Descriere scurtă Sony Xperia PRO-I


🔍 Sony Xperia PRO-I conceput și construit de Sony , într-o carcasă de înălțime 166 milimetri, lățime 72 milimetri, grosime 7.7 milimetri și o greutate de 158 g, cu un display OLED cu o rezoluție de 1080 x 3840 pixeli și o diagonală de 139.7 milimetri cu o suprafață de 42.70% din mărime. Având putere de procesare de 1700 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6592 și video de 1x 2.84 GHz Cortex-A78, 3x 2.42 GHz Cortex-A78, 4x 1.8GHz Cortex-A55 oferit de ARM Mali-450 MP4 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 megapixeli și cea de frontală de 3264 x 1920 pixeli, 6.27 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul dido 6.1 (Android 5.1 Lollipop) upgradabil.
Sony Xperia PRO-I vine echipat cu o baterie de 3000 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete. Service GSM preturi reparatii Sony Xperia Pro I.

Nota reparatii Sony Xperia Pro I


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de inlocuire Adeziv vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Sony, Service GSM prețuri reparatii Sony Xperia Pro I. Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie vă întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.

Contact
2
Mesaje

Cerere

Locatie


clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL