Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Folie Protectie Ecran Nokia 1 Plus (w31) | 25 leiDetalii Protectie Ecran Nokia 1 Plus
Pret Folie 25 lei
ID Folie w31
Cod Folie fth_dbp
Tipar bac
Tip Folie Protectie Ecran
Categorie Folie
Nume High Transparency
Descriere Folie High Transparency Nokia 1 Plus (w31).
Service GSM Nokia 1 Plus


Detalii material folie protectie

 FOLIE TPU (polireutan termoplastic) supra numita "Folie de Silicon" este o varianta de High Transparency . Acesta este plastic îmbunatatit chimic, ale carui proprietati includ rezistenta la zgarieturi, elasticitate, rezistenta la ulei și grasimi și durabilitate crescuta. Deoarece materialul este elastic, are capacitati limitate de „regenerare”. Aceasta înseamna ca elasticitatea ii confera puterea de a absorbi impactul la socul provocat de cazaturi de peste un metru inaltime, precum majoritatea socurilor și zgarieturilor mai usoare suferite pe parcusul vietii de Nokia 1 Plus, pastrand în acelasi timp toata sau cea mai mare parte a compozitiei sale originale. De exemplu, zgarieturile mai usoare lasa de obicei doar o mica urma în plasticul moale, care revine încet la normal.
 Acest materialul TPU este folosit in industria militara, este folosit la protectia fuselajelor avionelor cu reactie. Este folosit și in industria de energie protejand elicele eolienelor de vant. Cu toate acestea, folosirea unei huse sau High Transparency creat din TPU nu garanteaza aceiasi calitate a materialului folosit de ei.
 Dar nici Nokia 1 Plus nu este un avion de lupta, sau o moara de vant, nu?
 Daca sunteti dispus sa platiti un pret ceva mai mare, un protector TPU este, logic, o alegere mai buna decât folia PET (de plastic, acea folie cu care vin unele aparate din fabrica aplicate pe ele). Cel putin, vă oferi o protectie mai buna împotriva impactului (desi nu ar trebui sa vă riscati). De asemenea, este mai placut la atingere, desi nu este neted. Probabil, cea mai buna parte este ca veti putea explica prietenilor și cunoscutilor cum Nokia 1 Plus pe care il ai, are „protectie folosita la avioanelor de lupta”.
Destul de tare, nu?

Descriere scurtă Nokia 1 Plus


🔍 Nokia 1 Plus 1Plus conceput și construit de Nokia , într-o carcasă de înălțime 145.04 milimetri, lățime 70.4 milimetri, grosime 8.55 milimetri și o greutate de , cu un display IPS cu o rezoluție de 480 x 960 pixeli și o diagonală de 138.43 mm cu o suprafață de 75.31% din mărime. Având putere de procesare de 1500 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6739WW și video de ARM Cortex-A53 oferit de PowerVR GE8100 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 Megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 MegaPixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 9.0 Pie Go Edition upgradabil.
Nokia 1 Plus vine echipat cu o baterie de 2500 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată 12 ore si 42 minute vorbire in 3G gsm Specificații Complete. Service GSM preturi reparatii Nokia 1 Plus.

Folie Protecție pentru Nokia 1 Plus* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL