lick

GSM

 Cerere CurierServiciu curatare contact lichid Samsung Galaxy A8+ 2018Curatarea Este CONTRA COST


 Buna ziua,
Ai un Samsung Galaxy A8+ 2018 care a cazut in apa, sau a facut baie si nu mai functioneaz, nu porneste, nu incarca, nu da semne de viata, ai mai fost cu el la un alt service si nu au descoperit ce are.
 Aparatul tau va fi verificat de catre profesionisiti care iti vor da o rezolvare sau posibilitate de reparatie. Te asteptam sa vii cu el la service sa il vedem si noi.
 Acest Samsung Galaxy A8+ 2018 va trece printr-o serie de teste pentru ai putea determina precis defectul si alege o metoda adecvata pentru reparatie.
 Dupa diagnosticare va vom instiinta in legatura cu aparatul dvs pentru a stii ce este de facut in continuare.

CURATARE SAMSUNG GALAXY A8+ 2018CURATARE CONTACT LICHIDTelefon
Tableta
Laptop
PC
Aparat
Status
Mesaje
Curatare
Placa

CURATARE SI INTERVENTIE PLACA IN CAZ DE CONTACT LICHID

Curatare Contact Lichid Curatare se face ca in multe alte service-uri de specialitate dar diferenta se face prin aplicarea rezolvarii in caz de nefunctionalitate a aparatului, la cerere se poate incerca resuscitarea aparatului pentru a putea salva informatiile sau chiar sa se faca functional aparatul.
 Experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai buna calitate.
  Curatarea se face dupa ce au fost inlaturate toate modulele neesentiale si cele care se pot curata vor trece prin acelasi proces :
1. Curatare cu ultrasunete si Alcool Izopropilic
2. Curatare cu Lichid special pentru inlaturarea particulelor de oxid
1. Din nou o curatare cu ultrasunete si Alcool Izopropilic
4. Curatare sub jet de apa pentru inlaturarea impuritatilor si urmelor de oxid se foloseste o pasta speciala care curata zonele oxidate pentru a arata cat mai bine
  Acest proces dureaza circa 6 ore.

Ai fost cu el intr-un service si "NU S-A REPARAT"


 Va asteptam in service-ul nostru sau trimite-ti prin curier, orice problema care nu s-a putut remedia in alt service, doar daca ce se afla pe aparat va este necesar
 Vom face tot posibilul sa recuperam informatiile de pe acel aparat, prin mai multe metode si multiple interventii, aceste aparate vor putea functiona in continuare dupa aceste operatiuni, dar indicat este sa nu mai fie folosit decat daca va garantam noi.

REEVALUARE DEFECT IN SERVEUL NOSTRUREPARATII PLACI DE BAZA CONTACT LICHID

Interventii pe placa de baza la nivel inalt


 Oferim servicii ce vin in intampinarea tuturor problemelor legate de aparatul tau, reparatii la nivel de cip audio, incarcare, wi-fi rf-semnal etc..
 Experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai buna calitate.
 Putem spune ca am ajuns la un nivel de cunostinte prin matrite si scheme profesionale folosirea unui microscop este vitala, pentru a putea detecta defectul corect. Si aparatele de tester care ajuta la diagnosticare.
 Schimabre cipurilor de pe placa de baza a unui aparat nu este niciodata sigura, chiar si pentru un tehnician cu cunostiite ridicate in ceea ce priveste functionalitatea placilor de baza.Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro © from 2021 Powered By @ QuickGSM ® from 2016 - @ ClickGSM ® from 2020 by Preda Catalin Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.
 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.
 Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.

Alternativ

0721 105 333

Accepta